Als u in Deurne woont en van plan bent om energie besparende maatregelen te nemen dan kunt u wellicht gebruik maken van diverse premieregelingen voor zonnepanelen.

Ook voor een zonnepaneel systeem waren er verschillende premies waar woningeigenaren in Deurne gebruik van konden maken. Tot 14 juni 2015 was het mogelijk om met een bepaalde calculatie (bandingfactor + elektriciteitsproductie) uit te rekenen hoeveel kWh u nodig heeft voor 1 groenestroomcertificaat en kreeg u daar de bijbehorende vergoeding voor. Helaas zijn deze landelijke premies niet meer van toepassing. Echter is het wellicht mogelijk om via indirecte manieren (bijv. renovatiepremie) een uitkering te krijgen voor een zonnepanelen of zonneboiler systeem.

Tevens kunt u met onze offerte service in contact komen met lokale installateurs en hen om advies vragen. Zij kunnen u hierbij een kostenoverzicht van een systeem op uw dak toesturen en krijgt u dus een goed beeld van de mogelijkheden. Vraag daarom gratis zonnepanelen offertes op.

Premieregeling 2017

Als inwoner van Deurne kunt u in 2017 helaas geen gebruik maken van directe premies voor de aanschaf van zonnepanelen. Voor de aanschaf van een zonneboiler is dit wel het geval. Door te kijken naar de verbeteringspremie, renovatiepremie, premie voor energiebesparing, premie voor renovatiewerken aan beschermde monumenten en verhuistoelagen kunt u wellicht via indirecte manieren alsnog een vergoeding ontvangen voor het nemen van energiebesparende maatregelen. Lees verder premie zonnepanelen 2017.

U kunt ook een installateur uit Deurne u meer laten vertellen over de mogelijkheden en of u in uw gemeente een premie voor de aanschaf van zonnepanelen kunt krijgen. Gebruik onze gratis offerte service en kom in contact met lokale bedrijven.

Regeling in Vlaanderen, Wallonië en Brussels

Ook de gewesten in België kunnen een bepaalde premie of tegemoetkoming geven op de aanschaf van zonnepanelen. Zie daarvoor pagina Vlaanderen, Wallonië of Brussels.

Prijzen zonnepanelen

Zonnepanelen zijn anno 2017 betaalbaar (zelfs zonder premie!). Uitgaande van een huishouden van 4 personen heeft u 16 tot 20 panelen nodig. Bij een gemiddelde prijs van €200 euro per paneel, komt u uit op €3.200 euro. Dit bedrag is inclusief de installatie en de omvormer. Met 16 panelen kunt u in Deurne ruim 3250 kWh per jaar produceren en zal u volledig in uw energiebehoefte voorzien (gemiddeld huishouden in België).

Premie zonneboiler Deurne

De regeling die voor woningeigenaren in Deurne in 2016 geldig was is ook van toepassing in 2017. In 2016 en ook in 2017 krijgt u €550 euro per m2 maar wordt alleen het maximaalbedrag dat wordt uitgekeerd verlaagd naar €2750 euro per aanvraag (vergeleken met vorig jaar). Zie: zonneboiler premies.

Zonnepaneel installateurs in Deurne vergelijken?

Het is altijd verstandig om meerdere installateurs uit Deurne met elkaar te vergelijken. Zodoende kunt u besparen op de kosten die u moet maken omdat u voor het beste aanbod kunt kiezen. Laat een adviseur u meer vertellen over de mogelijkheden en de premieregelingen. Vraag gratis zonnepanelen offertes op.

Kosten zonnepanelen weten?

Benader lokale installateurs uit Deurne en vergelijk het aanbod in uw regio. Gebruik onze offerte service en krijg een overzicht van de kosten die u moet maken. Gratis en vrijblijvend.